Mercantizare

Conform studiilor de specialitate, aproximativ 90% din alegerile pe care le facem într-un magazin sunt determinate de impuls, de emoţii şi de obiceiuri. Asigura-te că întotdeauna produsele sunt bine poziționate la raft și că îmbie consumatorul să le achiziționeze.

Produse în stare excelentă direct la client

Ne place când produsele sunt expuse în mod corespunzător la raft, în stare excelentă și respectând toate regulile de mercantizare. O relație de lungă durată cu retailerii, bazată pe încredere și profesionalism, îi asigură pe membrii echipei noastre de faptul că produsele dumneavoastră sunt în stare perfectă chiar la punctul de vânzare și că disponibilitatea acestora nu va fi niciodată o problemă.

Mercantizare

Repartizarea articolelor pe niveluri de înălțime. Etichete de preț la toate punctele de vânzare. Respectarea regulei FIFO (first în, first out) și asigurarea rotației optime a mărfurilor. Controlul expunerii plasamentelor secundare. Monitorizare OOS (out of stock), planograme, material POS. Monitorizare produs și pliante. Chestionare.

Instalarea POS

O echipă de implementare profesionistă ce oferă servicii cu acoperire la nivel national. Instalarea și dezinstalarea materialelor POS - de la mici suporți POS până la instalații complexe, la scară largă/ extinse.

Oferă un nivel prezentării mărfurilor tale. Contactează-ne și bunurile tale vor fi ca o bucată de tort la noi.