Agenție de publicitate specializată în shopper marketing

Produsele pot fi cumpărate doar acolo unde sunt efectiv vândute - și exact acolo ne aflăm!

Totul sub un singur acoperiș, de la etapa de creație până la implementare

Suntem lider european în Shopper Marketing , conectând brandurile cu consumatorii pe tot parcursul procesului de cumpărare. Pregătim și implementăm soluții personalizate în cadrul unor campanii integrate pentru toate produsele și serviciile care ajută la influențarea deciziei de cumpărare a consumatorului.

Lucreaza la POS Media Romania

Maxim Sazhyn
Maxim Sazhyn
Managing Director

"POS Media Romania este cea mai tânără filială a grupului POS Media în Europa, având cea mai rapidă dezvoltare dinamică. Beneficiind de peste 20 de experiență în domeniu, ne mândrim cu faptul că aducem plus valoare în aceast domeniu aflat într-o permanentă schimbare și insistăm să împărtășim cele mai bune practici în cadrul grupului nostru pentru a surclasa concurența. Conectăm brand-urile și consumatorii pe tot parcursul procesului de cumpărare. Influențăm decizia de cumpărare a consumatorului, folosind soluții personalizate în cadrul unor campanii integrate, chiar la punctul de vânzare. Nu este suficient pentru noi să îndeplinim așteptările clienților noștri – știm că putem să le depășim.Putem spune că, de cele mai multe ori, noi creăm regulile, modelăm piața și tendințele - promovăm cele mai bune tehnologii și soluții. Fie că este vorba despre colegii sau clienții noștri, suntem cu toții o mare echipă. Împărtășim aceleași abilități, resurse, idei, speranțe și vise pentru a ne îndeplini obiectivele comune. Acest spirit de echipă este prezent 100% în tot ceea ce facem. Ne tratăm colegii ca și clienți, și clienții ca și colegi. Nu suntem o afacere de familie, dar suntem totuși o mare familie."

 

Puteți conta pe noi

Fondată în 1998

Cei peste 20 de ani de experiență și multitudinea parteneriatelor derulate de-a lungul anilor, vă oferă certitudinea unui partener de încredere și stabil.

7 țări europene

În Europa, deținem filiale în 7 țări, sediul central al companiei fiind localizat în Praga, capitala Cehiei. În curând, vom adaugă grupului nostru și alte locații europene.

200 de milioane de cumpărători

Datorită parteneriatelor strategice, avem echipe de implementare în 23 de țări și putem ajunge la 200 de milioane de clienți direct la punctele de vânzare.

1 Client și întreaga Românie

Mixul unic de soluții BTL din portofoliu ne permite să ajungem chiar și la un grup mic de consumatori, de exemplu, chiar în cartierul tău. Acoperirea la nivel național ne asigură că nu exista loc unde să nu putem ajunge.

Valorile noastre ne definesc

POS Media - cele 4 valori pe care le considerăm absolut importante în relația cu clienții, partenerii de afaceri, cu proprii angajați dar și pentru finalizarea cu succes a tuturor proiectelor.

Mai puternici împreună - Succesul este un sport de echipă

Fie că este vorba despre colegii sau clienții noștri, suntem cu toții o mare echipă. Împărtășim aceleași abilități, resurse, idei, speranțe și vise pentru a ne îndeplini obiectivele comune. Acest spirit de echipă este prezent 100% în tot ceea ce facem. Ne tratăm colegii ca și clienți, și clienții ca și colegi. Nu suntem o afacere de familie, dar suntem totuși o mare familie.
Mai puternici împreună - Succesul este un sport de echipă

O abordare sinceră - Fie jucăm corect, Fie nu jucăm deloc

Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim noi să fim tratați, cu onestitate și respect. Ne respectăm promisiunile și angajamentele și rămânem transparenți în ceea ce spunem și facem. Suntem fideli convingerilor noastre și ne ridicăm la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Suntem flexibili în privință regulilor, dar nu vom ne periclita niciodată relațiile inselandu-vă încrederea.
O abordare sinceră - Fie jucăm corect, Fie nu jucăm deloc

"Obsedați" de calitate - "Bine" nu este niciodată suficient de bine pentru noi

Fiind experți în domeniul nostru înseamnă că nu ne putem permite să lăsăm garda jos. Suntem "obsedați" de contextul de ansamblu dar și de cele mai mici detalii. Suntem o echipă de profesioniști care își dorește cea mai performantă soluție posibilă, nu doar cea mai simplă. Ne mândrim cu faptul că aducem plus valoare în aceast domeniu aflat într-o permanentă schimbare și insistăm să împărtășim cele mai bune practici în cadrul grupului nostru pentru a surclasa concurența. Nu este suficient pentru noi să îndeplinim așteptările clienților noștri – știm că putem să le depășim.
"Obsedați" de calitate - "Bine" nu este niciodată suficient de bine pentru noi

Posibilități nelimitate - Nu întrebați de ce, întrebați de ce nu

Dacă nimeni nu a mai făcut-o până acum, o vom face noi cu placere. Cu toții avem de castigat - clienți, colegi, parteneri de afaceri - dacă vom continua să ne autodepășim în mod constant limitele pentru a ajunge la rezultatul dorit, dacă vom privi de fiecare data spre noi piețe de desfacere, dacă vom căuta noi oportunități și vom inova în ceea ce privește serviciile și soluțiile pe care deținem în portofoliu.
Posibilități nelimitate - Nu întrebați de ce, întrebați de ce nu

POS Media pe hartă

Parte a Pos Media Group!

POS Media Czech Republic, s.r.o.
Budějovická 778/3
140 00 Praha 4
Czech Republic

E-mail: info@posmedia.cz
Phone: +420 261 198 801

POS Media Slovakia, s.r.o.
Račianska 153
831 54 Bratislava, Slovakia

E-mail: info@pos-media.sk

Phone: +421 2 53 63 53 57

POS Media Poland Sp. z o.o.
al. Jerozolimskie 123a
02-017 Warszawa
Poland

E-mail: info@pos-media.pl
Phone: +48 22 718 92 00
Fax: +48 22 718 92 01

POS Services Kft.
Lajos u. 74-76. V. emelet
1036 Budapest
Hungary

E-mail: info@pos-services.hu
Phone: +36 1 439 3380
Fax: +36 1 439 3381

POS Media Ukraine
22 Rybalska Str.,Office, 3.02
BC “Bashta #5”
02000 Kiv
Ukraine

E-mail: info@pos-media.com.ua
Phone: +38 044 351 13 15

POS Media RUS
Zorge str. 22a, BC Zorge
Moscow 125252
Russian Federation

E-mail: info@pos-media.ru
Phone: +7 495 181 16 81

Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 8, etaj 3
interfon 006, sector 3
Bucuresti 030253
Romania

E-mail: info@pos-media.ro
Phone: +40 751 075 085

Istoria noastra

IMIGe Cehia

Se înființează IMIGe Cehia, având ca obiect principal de activitate publicitatea în zona punctelor de vânzare.

Deschiderea filialelor

Cu o strategie corectă și o abordare coerentă, IMIG a deschis rapid filiale în Ungaria, Polonia și Slovacia.

Înființarea POS Media și o nouă filială

Compania își schimba numele și IMIGe devine POS Media. În același an se înființează filiala din Ucraina

POS Digital

Grupul se extinde prin achiziția MTBC care devine subsiadiara POS Media sub numele de POS Digital

Parteneriat strategic

Se semnează parteneriatul strategic cu OMG! Pos Media ajunge, mulțumită acestui parteneriat, la un număr record de peste 200 de milioane de cumpărători din întreagă lume.

Romania si Empea

O noua extindere precum și o diversificare a serviciilor oferite. Se deschide filiala din Romania și EMPEA se alătură grupului, oferind astfel, servicii de mercantizare și hostess.

Cel mai bine este să începi cu o ședință.