POS MEDIA GROUP

MISIUNE ȘI VALORI

Misiunea noastră este de a maximiza vânzările partenerilor noștri prin devoltarea și implementarea unor activări în magazine, care să îmbunătățească experiența de cumpărare.

COMPANIE

POS Media este lider european în zona in-store media, furnizor complet de servicii de promovare în magazine, fiind prezentă în șase țări din Europa Centrala și de Est.

În 2018, POS Media a aniversat 20 de ani de existență și a semnat parteneriatului strategic cu liderul in-store media din zona Asiatică, Omni Marketing Global, proces care a făcut cunoscut grupul în 24 de țări la nivel global.

Suntem partenerul preferat al retailerilor de top precum Ahold, Carrefour, Metro, Spar, Tesco, Kaufland, Lenta, Magnit datorită capacității noastre de creștere a vânzărilor, reducere a costurilor și îmbunătățirea experienței de cumpărare în magazine. De asemenea, în portofoliul POS Media se află și branduri de top la nivel mondial ca Unilever, P&G, Coca-Cola, Nestle, Mondelez, Heineken și multe altele.

ISTORIA NOASTRA

POS Media a luat ființă în 1998 ca IMIGe Cehia, dar cu deschiderea și obiectivul de a implementa ideile sale de succes în întreaga Europă. Concentrându-se pe activitățile promo din magazine și devoltând activări inovative și unice, compania s-a extins rapid în Ungaria, Slovacia și Polonia. Cu sediul central în Praga, IMIGe devine POS Media și deschide birouri în Olanda, Germania, Ucraina și Rusia. In 2018, prin semnarea parteneriatului cu Omni Marketing Global devenim un jucător important la nivel mondial.

AMPRENTA NOASTRĂ