POS MEDIA GROUP

MISSION STATEMENT

Misiunea nostra este de a maximiza vanzarile partenerilor nostri prin devoltarea si implementarea unor activari in magazine care sa imbunatateasca experienta de cumparare.

COMPANIA

POS Media este liderul european in zona in-store media, furnizor complet de servicii de promovare in magazine, fiind prezenta in sase tari din Europa Centrala si de Est..

In 2018 POS Media a aniversat 20 de ani de existenta si semnarea parteneriatului strategic cu liderul in-store media din zona Asiatica, Omni Marketing Global, proces care a facut cunoscut grupul in 24 de tari la nivel global.

Suntem partenerul preferat al retailerilor de top precum Ahold, Carrefour, Metro, Spar, Tesco, Kaufland, Lenta, Magnit datorita capacitatii noastre de crestere a vanzarilor, reducere a costurilor si imbunatatirea experientei de cumparare in magazine. De asemenea, in portofoliul POS Media se afla si branduri de top la nivel mondial ca Unilever, P&G, Coca-Cola, Nestle, Mondelez, Heineken si multe altele

ISTORIA NOASTRA

POS Media a luat fiinta in 1998 ca IMIGe Cehia, dar cu deschiderea si obiectivul de a implementa ideile sale de scucces in intreaga Europa. Focusandu-se pe activitatile promo din magazine si devoltand activari inovative si unice, compania s-a extins rapid in Ungaria, Slovacia si Polonia. Cu sediul central in Praga, IMIGe devine POS Media si deschide birouri in Olanda, Germania, Ucraina si Rusia. In 2018 prin semnarea parteneriatului cu Omni Marketing Global devenim un jucator important la nivel mondial.

AMPRENTA NOASTRĂ