Creștem dorința de cumpărare a consumatorului

De la un mic wobbler la o campanie care va impresiona, o campanie despre care toată lumea va afla

Servicii de marketing eficiente și soluții BTL complete = Economisiți timp și bani

Având la dispoziție un portofoliu unic de servicii și soluții media, garantăm conceperea și implementarea unor campanii integrate cu o acoperire de milioane de clienți.

1

Creatorii de emoții

Construim relații, public țintă și încredere. Ne concentrăm pe adevărata experiență de brand datorită căreia activăm vânzările. Susținem brandul în lumea reală și în spațiul digital. Totul este perfect conectat și funcțional.

2

Targetăm POS-urile

POS (Point of Sale) nu mai este doar o noțiune ce ține de retail ci are și un loc important în strategia de vânzări. Un sistem POS modern estompează granița dintre lumea digitală și cea fizică, iar noi, tocmai din acest motiv, alegem întotdeauna combinația cea mai potrivită în ceea ce privește produsul și grupul țintă.

3

Consolidarea brand-ului

Creștem vizibilitatea brand-ului, trezind interesul consumatorului pentru vizitele fizice în magazine sau recomandând achizițiile online. Comunicarea in-store aduce un boost suplimentar de expunere, creşte interacţiunea cu consumatorul direct ȋn magazin, acest lucru contribuind categoric la activarea achiziției.

4

Implementăm eficace

Oferim soluții de marketing inteligente și cuprinzătoare, cu rezultate măsurabile. Ne ocupăm îndeaproape de fiecare aspect al etapelor de implementare, economisind astfel timp și/ sau bani si având capacitatea de a gestiona prompt noi cerințe sau modificări de ultim moment.

5

Activare eficientă

Creștem vânzările. Încurajăm noile parteneriate iar pentru colaborările deja existente vom crește ARPU (Average revenue per ușer/ unit) . Brand-urile își consolidează poziția pe piață şi îi reasigură pe consumatori că alegerea lor este corectă, garantată fiind de o reputaţie impecabilă şi o promisiune îndeplinită.

Portofoliu de servicii

Serviciile și soluțiile din portofoliul POS Media își ating gradul maxim de eficacitate atunci când sunt folosite împreună sau combinat. În acest fel captăm atenția consumatorilor, trezim un val de emoții pozitive, împărtășim sentimente, empatizăm, determinăm decizii și activăm vânzările. Vă invitam să testați unul dintre serviciile prezentate sau să alegeți un pachet complet de servicii adaptate produsului sau serviciului dvs.

Am fi încântați să vă punem la dispoziție, rând pe rând sau împreună ca și pachet complet, fiecare dintre soluțiile de comunicare in-store pe care le deținem în portofoliu dar și variante personalizate, adaptate brand-ului dumneavoastră sau unui anumit tip de produs