Semnalizare digitală

Privim spre viitor dar acționăm în prezent

Suntem un partener de încredere pentru comunicarea digitală

Extra vizibilitate

Ecranele și panourile digitale oferă o vizibilitate excelentă chiar la spațiul de vânzare (POS). Aceste soluții au marele avantajul de a pune într-un con de umbră materialele de comunicare statice, neiluminate.

Un instrument de marketing eficient

Datorită flexibilității mari a conținutului afișat, managementului simplu, costului minim și unui grad ridicat de vizibilitate, soluțiile de afișaj digital sunt o sursă dinamică de informare, un instrument complex care întregește comunicarea de brand. Informațiile pot fi actualizate constant în doar câteva secunde.

Sistem de management al conținutului (CMS) avansat

Datorită interfeței CMS, puteți gestiona și controla conținutul de pe toate dispozitivele dumneavoastră, dintr-un singur loc. Sau, bineînțeles, puteți lăsa gestionarea conținutului în seama noastră.

Conținut personalizat

Vom crea și produce conținut personalizat pentru panourile LED sau LCD, întocmai conform ideilor și indicațiilor dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de o imagine statică, o animație sau un videoclip, vă puteți baza oricând pe expertiza noastră.

Posibilitați nelimitate de aplicabilitate

Avem o gamă largă de ecrane LCD și LED din care puteți alege: ecrane standard pentru zona de retail, sisteme express de tip chioșc, ecrane sau tablete tactile interactive, chiar și video wall-uri. Avem o soluție pentru fiecare.

Galerie foto

Viitorul începe astăzi. Folosește tehnologia digitala în campaniile publicitare.